Bericht versturen
Thuis

SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD

CHINA SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD certificaten
CHINA SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD certificaten
Met   ontwikkelt de   aankomst   van   het   nieuwe   jaar,   I   wens   het   bedrijf       zijn   schaal zal uitbreiden,     zijn zaken  , ontwikkelt     zijn   zaken   en   breidt   uit zijn middelen   financiële  .

—— Melya

Aandringend bij de ProductKwaliteitsbewaking, de Bouw Efficiënt Mechanisme Op lange termijn van Kwaliteit. Het is een genoegen om met u samen te werken.

—— Yuilly

Ik ben online Chatten Nu

SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD
Zonnig in Mumbai Expo-2018 Liftfabriek Wereldlift & Roltrap Expo 2020 2017 Interlift Augsburg Het lichte gebied van de gordijnvertoning De bureaubouw in Shanghai Het gebied van de productvertoning Licht Gordijn Foto-elektrische schakelaar Liftbuffer
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Zonnig
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 80% - 90%

De ZONNIGE Lift is altijd bezig geweest met het onderzoeken in, het ontwikkelen zich, productie diverse van het de bouwverkeer en vervoer systemen zoals lift, roltrap, die gang enz. bewegen. Door de centurial proeven en de ontberingen, verandert de ZONNIGE Lift nooit zijn geavanceerde technologie.

De ZONNIGE Liften werken veilig in allerlei hoogwaardige gebouwen in meer dan 100 landen en gebieden. Aangezien de tijd vliegt, zet het de strenge en nauwgezette geesten van de Duitse natie voort. De ZONNIGE Lift populair-moeilijke situaties de meest buitengewone liften en de roltrappen allen verzekeren de wereld en opent de poort van het artistieke liftpaleis.

Als voornaam cijfer in de eigentijdse liftindustrie, getuigt de ZONNIGE Lift het verleden en de passen door:sturen een rooskleurige toekomst. Het verbindt klassieke Duitse kunst aan de geavanceerde moderne technologie. Het verbindt de Westeuropese gebouwen met de oostelijke Chinese stijlgebouwen.

Van nu af aan, combineert de ruimtebesprekingen aan licht, esthetica met high-tech. De gunst integreert met comfortabele verrichting. Het leidt van ganser harte tot een vlotte stedelijke gezichtslijn. Het begint een grote visie van ZONNIG merk.

Aangezien een professionele „one-stop“ lift en roltrapoplossing leverancier plant, ZONNIG de liftco. van Shanghai, Ltd intergrates het liftonderzoek, ontwikkeling, ontwerp, vervaardiging, verkoop, installatie, reparatie, onderhoud, transformatie in.

De ZONNIGE Lift wordt gevestigd in de meest economisch bloeiende Changjiang-Rivier Deltaeconomische zone (Jiading-District, Shanghai, China). Het bezit 20.000 vierkante meters moderne fabrieksstreken in de Industriezone van Jiangqiao, Jiading-District, Shanghai, China. De totale investering is 50 miljoen RMB. Het bouwt 80m de hoge toren van de lifttest, 7 putten van de lifttest op. Het kan 5.000 reeksen diverse liften en roltrappen jaarlijks veroorzaken.

De ZONNIGE Lift erft de opmerkelijke Duitse vervaardigingstechnologie. Het introuces de geavanceerde internationale vervaardigingsinstallaties, combineert met het ontwerpconcept van de pioniers Duits lift. Prima R&D, ontwerp, productie, plaatsservicegroepen bewerkstelligt de veilige, betrouwbare, opmerkelijke liften en de roltrappen voor enorme cliënten.

De ZONNIGE Liften stemmen met GB7588-2003 en Europese En81-normen overeen. Het gaat Certificatie van het de Kwaliteitssysteem van ISO9001 de Internationale over. In normaal productieproces, verzekeren de strikte en uitvoerige productinspectie en het testende systeem de superieure liften en de roltrappen met uitstekende verrichting.

De ZONNIGE Lift voorziet moderne steden van de internationale productnormen en de verrichtingservaringen door de superieure diensten. Met de krachtige steun van geavanceerd beheer en invovative technologie, integreert het met de voordelige middelen om zijn sterkte te verbeteren. Het leidt de liftindustrie. Het biedt u de buitengewone Duitse ervaring aan. Dit is ook de onveranderde achtervolging van ZONNIGE Lift.

 

CHINA SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
SHANGHAI SUNNY ELEVATOR CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Wei CHEN

Tel.: +86-13661864321

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)